Saturday, October 20, 2007

Paskutinė konfos diena

Prasidėjo gan neįprastai. Buvom numatę keltis apie 9, praleisdami pirmą paskaitą, kadangi labai vėlai nuėjom miegot... Užsistačiau (kažkodėl) žadintuvą 9:40 (nors psuryčius tai juk reikia pavalgyt, o paskaita prasideda 9:40... nesuprantu...). Apie devintą valandą girdžiu bar bar bar į duris - J. susiparinęs atlekia. Aš jam sakau kad pramiegojau, jis man irgi taip pat sako. po to tik susivokiam kad nifiga nepramiegojom :) Iš tikrųjų tiesiog per anxti atsikėlėm :) Nu tai viską spėjom.

Žiauriai rakino per pirmas paskaitas. Buvo įdomu tiktai antroj dienos pusėj, nors ir pirmoj dienos pusėj kai ko sužinojom. Buvo šnekėta apie firebird ateitį ir pan.

Antroj dienos pusėj sužinojom nerealių dalykų taip pat. Su E. nusprendėme nuvaryti į pardę "apsitavarint" per pertrauką, bet nespėjom tai nėjom į vieną paskaitą (kas po to pasirodė didelė nesėkmė, nes sumaišėm numatydami kurią praleisim...). Apsišopinom tai gerai... :)

Pasibaigus paskaitoms vyko tradicinis Firebird aukcionas, kuriame tradiciškai pardavinėjamos prekės ir chebra meta į dėžutę eurus, ar šiaip daro statymus. Buvo tikrai įdomu ir linksma. Sugalvojau, kad galim parduot savo bobelinę :) Tai iškart nulėkėm į viršų iš kambario atsinešt po butelį. Po to nunešiau pagrindiniam aukciono vadovui, tokiam mielam vokiečiui Lukui, jis aišku mielai priėmė. Pirmą butelį nupirko vakarykštis šveicaras (laimėjo tiksliau) už 30 eurų, o antrą butelį kitaicas berods už 40 eurų :) Tai ne veltui vežėmės!!!

Per pertrauką pašnekėjom su Holgeriu Klemtu - H-K vadovu. Klausėm kaip jie administrauoja db ir panašiai... paaiškėjo daug naujų dalykų.

Po to prasidėjo išvyka vakarinė. Šįkart ne autobusas mus vežė iki miesto centro, bet patys turėjom nusigauti metro. Jėga tas metro, dar kartą įsitikinau... Važiavom gal valandą su trim persėdimais bet neprailgo. Fainai rieda, nauji, gražūs traukiniai

Atvažiavus sėdom į gan nemažą laivą ir turėjo progos įsitikint kokio dydžio uostas. Plaukėm pusantros valandos pirmyn ir nepriklaukėm jūros, o aplink vien kranai pakraudinėja (natkį) krovininius laivus. Sunku papsakot kokį svorį kelia...

Davė vakarienę, smagiai pabendravom su šveicarais ir vokiečiu, dar pašnekėjom tuo pačiu (trumpai) ir apie duombazes, bet pagrinde šiaip apie viską. buvo smagu.

No comments: